Voleybol Açıklaması 4. Uluslararası Cengiz Göllü Kupası

Yarın başlayacak turnuvada Bursa Büyükşehir Belediyespor, Seramiksan, Nilüfer Belediyespor, Rusya'dan Proton Saratov ve Bulgaristan'dan Maritza Plovdiv takımları karşılaşacak.

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından voleybolda bu yıl dördüncüsü düzenlenen Uluslararası Cengiz Göllü Bursa Kupası yarın başlayacak.

Cengiz Göllü Voleybol Salonu'nda düzenlenecek turnuvaya, Bursa Büyükşehir Belediyespor, Seramiksan, Nilüfer Belediyespor, Rusya'dan Proton Saratov ve Bulgaristan'dan Maritza Plovdiv kadın takımları katılacak.

Türkiye Voleybol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ersin Yılmaz, bir otelde düzenlen turnuvanın tanıtım toplantısında, Bursa'nın spor kenti olma yolunda ilerlediğini belirtti.

Kentin voleybol branşında önemli mesafe katettiğini dile getiren Yılmaz, '18 Ekim'de Sultanlar Ligi start alacak. Lig öncesi önemli hazırlık turnuvalarından biri yarın Bursa'da başlayacak. Organizasyona katılan kulüpler gerçekten çok güçlü. Tüm takımlara başarılar diliyorum.' diye konuştu.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı İlhan Satık ise turnuvanın lig için bir hazırlık olacağını anlatarak, 'Katılan tüm takımlara teşekkür ediyorum. Bu anlamlı organizasyon Türk sporuna hayırlar getirsin.' dedi.

Turnuva, yarın saat 15.30'da Bursa Büyükşehir Belediyespor-Maritza Plovdiv maçıyla başlayacak.

Kaynak: AA