Şenol Güneş'ten derbi açıklaması

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş hafta sonu oynayacakları derbi maçıyla ilgili tedbirli konuştu.

Fenerbahçe maçının ardından Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olmalarının zorluğundan yakınan Güneş şunları söyledi, “Patlayıcı gücün ön plana çıktığı oyun Porto ve bu maçla devam ediyor. Önümüzde Fenerbahçe, Liepzig ve Trabzon maçları var. Tek şanssızlığımız, Fenerbahçe maçının ardından Liepzig'le oynayacağız. Geçen sezon da yine Fenerbahçe maçının ardından Dinamo Kiev'le oynamıştık.

'FİZİK OLARAK İYİYE GİDİYORUZ'

Fenerbahçe maçının havası ve Şampiyonlar Ligi çok önemli. Zorluk var ama fizik olarak iyiye gidiyoruz. Özellikle ilk 2 maçta daha fazla oyuncu değişikliği olabilir. Bizim kadromuz çok geniş değil. 2 sakat var, onları çıktığınız zaman Fatih de dahil 23 oyuncu var. Özellikle geride biraz zorlanıyoruz ve bütün limitleri kullanıyoruz. Bugün Negredo'yu daha erken oyuna almak istiyordum ama Adriano değişikliği olunca böyle oldu. Zor maçlar oynamak takımın ritmini artıracaktır. Tabi kazanırsanız daha iyi” diye konuştu.

Şenol Güneş'ten derbi açıklaması

'KAZANIP KAZANAMAYACAĞIMIZI BİLEMİYORUM'

Önlerinde çok önemli 3 maç olduğunu söyleyen Güneş, “Bu maçlara da her maç gibi hazırlanacağız. Fenerbahçe büyük bir camia, iyi bir takım, iyi bir hocası var. 1 maç yapacağız ve kazanıp kazanmayacağımızı bilemiyorum. Maç kazanma ve kaybetmeyi 50 yıldır kendime mal etmedim. Zaman zaman başarısızlıkları üstlenmişimdir ama görev adamı olarak işimi iyi yaptığımı düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA