Ataman Güneyligil Açıklaması 'Çok Gururlu Ve Mutluyuz'

Türkiye U23 Kadın Voleybol Takımı Antrenörü Ataman Güneyligil, 2017 FIVB Kadınlar U23 Dünya Şampiyonası’nda zafere ulaştıkları için mutlu olduklarını belirterek, “Çok gururlu ve mutluyuz. Yaklaşık 4 aylık bir kamp döneminin ardından bu başarıyla ulaşmak bizi daha da sevindirdi” dedi.

2017 FIVB Kadınlar U23 Dünya Şampiyonası Finalleri’nde şampiyon olan U23 Milli Takımı, bugün yurda döndü. Atatürk Havaalanı’nda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan ay-yıldızlı takımın antrenörü Ataman Güneyligil, “Çok gururlu ve mutluyuz. Yaklaşık 4 aylık bir kamp döneminin ardından bu başarıyla ulaşmak bizi daha da sevindirdi. 30 kişiyle başladık kampa. Sonra 12 kişiye düştük. Ama ben 30’unu da ve onlara emek veren teknik ekibime teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Alt yapıda elde edilen başarıların A Milli Takım düzeyine taşınması hakkında ise Güneyligil, “Bu bir yapılanmaydı. Bu çocukların içinde Yıldızlar Dünya Şampiyonu olan 5 isim var. Yıldızlar, Gençler ve U23 olarak geliyorlar. İnşallah yakın zamanda A Milli Takım’da da bu başarıyı yakalayacaklar” açıklamasında bulundu.

Kaynak: İHA