TBL Federasyon Kupası

Türkiye Basketbol Federasyonu 2017-2018 Sezonu Erkekler Basketbol Ligi Federasyon Kupasında 18 takımın mücadele edeceği bildirildi.

Basketbol Antalya il temsilciliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, turnuvanın A Grubunda Akhisar Belediye, Ankara DSİ, Bakırköy Basket, Halk Enerji TED Ankara Kolejliler, Karesi Spor ve Samsun BŞB Anakent mücadele edecek.

B Grubunda Bahçeşehir Koleji, Bandırma Kırmızı, Düzce Belediye, Petkim, Selçuklu Belediye ve Türk Telekom, C Grubu'nda ise Afyon Belediye, Antalyaspor, Bursaspor Durmazlar, İstanbulspor Beylikdüzü, OGM Orman Gençlik ve Yalova Group Belediye takımları dereceye girmek için oynayacak.

Turnuva maçları, Atatürk, Kepez Turgut Özal ve Antalya spor salonlarında oynanacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Antalya Basketbol Temsilcisi Soner Yasak, turnuvanın en iyi şekilde geçmesi için çalıştıklarını belirtti.

Organizasyonun Antalya'ya verilmesinden dolayı Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu'na teşekkür eden Yasak, ayrıca kendilerine Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu'nun da destek verdiğini vurguladı.

Kaynak: AA