Tamer Avcı Açıklaması 'Oyuna Hakim Olan Taraf Bizdik'

İstanbulspor Teknik Sorumlusu Tamer Avcı, iyi bir performans sergilediklerini aktararak, “Maçtan önce kazanacağımızı belirttim. Oyunun başından sonuna kadar oyuna hakim olan taraf bizdik. Çok pas yaptık çok top kazandık” dedi.

TFF 1. Lig’in 5. haftasında İstanbulspor, Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda karşılaştığı Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü’nü 1-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından İstanbulspor Teknik Sorumlusu Tamer Avcı basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Avcı, takımının son iki haftalık performansından memnun olduğunu vurgulayarak, şu ifadelere yer verdi:

“İki haftadır takım iyi oynuyordu. Bir türlü kazanamıyorduk. Geçen hafta kendi hatamızdan gol yiyerek kaybettik. Bu maça konsantre olduk. Maçtan önce kazanacağımızı belirttim. Oyunun başından sonuna kadar oyuna hakim olan taraf bizdik. Çok pas yaptık çok top kazandık. Rakibe bir şut pozisyonu dışında pozisyon vermedik. Golü aradık. Karşı karşıya kaldığımız pozisyon vardı gol de kenardan rakibe çarparak gol oldu. Golün nasıl olduğu önemli değil, önemli olan kazanmaktı. Kazandığımız için çok mutluyuz.”

Kaynak: İHA