Hüseyin Kalpar Açıklaması '1 Puan İşimize Gelirdi'

Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, İstanbulspor’a 1-0 mağlup olduklarından dolayı üzgün olduğunu belirterek, “Bizim gibi bir takım eli boş dönmemeliydi. 1 puan işimize gelirdi. Mağlup olmak bizi üzüyor” dedi.

TFF 1. Lig’in 5. haftasında Gazişehir Gaziantepspor, deplasmanda karşılaştığı İstanbulspor’a 1-0 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Kalpar, maça tutuk başladıklarını dile getirerek, şu ifadelere yer verdi:

“İlk yarıda istediğimiz oyunu ortaya koyamadık. Rakibe pas yapması için müsaade ettik. İkinci yarı iyi başladık. Oyun ortadaydı. Biri iyi pas yaptık ofansif etki olamayınca üretken olamadık. Maçın büyük bölümü orta saha mücadelesi içinde geçti. Rakip pas yaptı. Kendi kalemize gol yedik. Bizim gibi bir takım eli boş dönmemeliydi. 1 puan işimize gelirdi. Mağlup olmak bizi üzüyor. Yeni gelen oyuncularımız hazır olmadığı için sıkıntılıyız. İleriki haftalarda rahatlayabiliriz. Puan kaybetmeden devam etmeliyiz. Bu tür maçlarda kaybedersek hedefi tutturmakta zorlanırız. En azından bu maçlarda kaybetmemek istiyoruz.”

Kaynak: İHA