Beşiktaş'ta Atiker Konyaspor Maçı Hazırlıkları

Oğuzhan Özyakup'un katılmadığı antrenmanda, sağ uyluğunda ağrı hisseden Gary Medel, tedbir amacıyla çalışmayı yarıda bıraktı.

Beşiktaş, Süper Lig'in 5. haftasında 18 Eylül Pazartesi günü Atiker Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından başladı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde gerçekleştirilen idmana Porto maçı sonrası sol uyluk arka adalesinde kanama tespit edilen Oğuzhan Özyakup katılmadı. Oğuzhan'ın durumunun maç günü belli olacağı belirtildi.

Antrenmana takımla birlikte çıkan Gary Medel ise çalışmayı yarıda bıraktı. Sağ uyluğunda ağrı hisseden Şilili oyuncu teknik direktör Şenol Güneş'in talimatıyla sahadan gönderildi. Tecrübeli oyuncunun tedbir amaçlı olarak MR'sinin çekileceği bildirildi.

Pas ve top kapma çalışmalarıyla başlayan antrenmanda siyah-beyazlı oyuncular bir süre minyatür kale maç yaptı. Porto maçında forma giyen oyuncular bu çalışmalarla antrenmanı tamamlarken, diğer futbolcular kurulan istasyonda yapılan şut çalışmasıyla idmanı noktaladı.

Bireysel çalışmalarına devam eden Gökhan Gönül bir süre takım idmanında yer alırken, daha sonra fizyoterapist eşliğinde özel programı doğrultusunda çalıştı.

Kaynak: AA