Ağrı 1970 Spor Maltepe Spor İle Hazırlık Maçı Yapacak

Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele eden Ağrı 1970 Spor İstanbul’un Maltepe Spor takımıyla Pazar günü hazırlık maçında karşı karşıya gelecek.

Maltepe Stadyumu’nda Pazar günü yapılacak olan hazırlık maçı saat 17.00’de başlayacak. Konuyla ilgili açıklamalarda bulun Ağrı 1970 Spor kulübü başkanı Mehmet Yıldırım, Maltepe Spor ile ilk defa karışılacakları için her iki kulüp adına da bu maçın dostça ve kardeşçe geçeğini söyledi.

Emeği geçen herkese teşekkür eden Başkan Yıldırım, Maltepe Spor’un bu sezon Bölgesel Amatör Ligi’nde büyük başarılara imza atacağına inandığını belirtti.

Futbolun sadece futbol olmaktan ibaret olmadığını aktaran Başkan Yıldırım, futbolda önemli olanın iyi futbol, centilmenlik ve dostluk olduğunu dile getirdi. İstanbul’da binlerce Ağrılının olduğunu kaydeden Başkan Yıldırım, “Maltepe Spor ile Pazar günü önemli bir maça çıkacağız. Takımızı İstanbul’da yaşayan Ağrılılarla bir araya getireceğiz. Hemşerilerimizi maça bekliyoruz, gelsinler takımlarının maçını izlesinler. Bu takım bireysel bir takım değil toplumsal desteği olan halkın takımıdır. Biz bu sene varımızı ortaya yoğumuzu ortaya bırakıp şampiyon olmak istiyoruz. Lig zorlu olabilir, ama rakiplerimizden korkmuyoruz, tüm takımlara saygımız sonsuz” dedi.

Kaynak: İHA