TSYD Adana Şubesi'nden Eğitim Semineri

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şubesi’nin geleneksel olarak düzenlediği eğitim semineri bu yılda 14 Eylül Perşembe Türkiye Spor Yazarları Derneği Nihat Geven Tesisleri’nde yapılacak.

TSYD Adana Şube Başkanı Adnan Poyraz, konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, “Türkiye Spor Yazarları Derneği olarak eğitim seminerlerine büyük önem veriyoruz. Bu nedenle Futbol Federasyonu ile koordineli çalışarak seminerler düzenliyoruz. Bu yılki seminerimizde Futbol Federasyonu Eğitim Sorumlularından Mustafa Kürşat Uçar konuşmacı olacak ve futbol oyun kuralları, değişiklikleri ile FİFA ve MHK’nın talimatlarıyla ilgili meslektaşlarımıza bilgi verecek. Umuyorum ki, bu seminerde aktarılacak bilgiler, meslektaşlarımıza büyük katkı sağlayacaktır. Özellikle genç meslektaşlarımızın seminere katılması, kendileri açısından büyük yarar sağlayacaktır. Ayrıca seminerde üyelerimizle birlikte spor medyası bir araya gelecek" dedi.

TSYD Adana Şubesinin eğitim semineri 14 Eylül Perşembe günü saat 18.00’de Merkez Parkı içerisinde bulunan Türkiye Spor Yazarları Derneği Nihat Geven Tesisleri’nde yapılacak.

Kaynak: İHA