Samsunspor'da Transfer Çalışması

Teknik direktör Özalan: 'Trabzonsporlu Muhammet Beşir iyi bir futbolcu. Bugün kendisi ile kiralık olarak 2 yıllık sözleşme imzaladık' 'Kaliteli oyuncular aldık. Yaptığımız transferlerle taraftarlarımızı mutlu ettiğimize inanıyorum'

TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Alpay Özalan, 'Trabzonsporlu Muhammet Beşir iyi bir futbolcu. Bugün kendisi ile kiralık olarak 2 yıllık sözleşme imzaladık.' dedi.

Özalan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, transferde 15 günlük bir gecikme yaşadıklarını söyledi.

Yeni transferlerin Gazişehir Gaziantepspor maçında oynayıp oynamayacağının maç günü belli olacağına işaret eden Özalan, 'Kaliteli oyuncular aldık. Yaptığımız transferlerle taraftarlarımızı mutlu ettiğimize inanıyorum. Ama esas mutluluğu ligde alacağımız 3 puanlarla olacak. Ancak yabancı oyuncularımız biraz geç geldiği için biraz daha zamana ihtiyaçları var. Oynamama ihtimalleri olduğu için bir kaç hafta zamana ihtiyacımız var.' ifadesini kullandı.

- 'Muhammet'in büyük faydası olacak'

Transferlere devam ettiklerini ve ihtiyaç olan bölgelere oyuncu almaya devam ettiklerini vurgulayan Özalan, şunları kaydetti:

'Trabzonsporlu Muhammet Beşir iyi bir futbolcu. Bugün kendisi ile kiralık olarak 2 yıllık sözleşme imzaladık. Genç olduğu için geçmişte bir patlama yapamadı. Ama bizimle birlikte performansını yukarı doğru çıkacağına inanıyorum. Takıma büyük faydası olacak. Öncelikle takımın için önemli bölgelere transfer yaptık. Şimdi bazı bölgelere alternatif oyuncu bakıyoruz. Hangi bölgeye alternatif gerekli biliyoruz. Ama kulübün ekonomik durumu da önemli.'

Gazişehir Gaziantepspor maçına da değinen Özalan, hangi takımın ne kadar transfer yaptığının kendileri için önemli olmadığını, hedeflerinin her maçta 3 puan olduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak: AA