'Hazırlık Dönemimizde Tempomuz Hiç Düşmeyecek'

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Altuğ: 'Hazırlık maçları, turnuvalar yeni sezona takımımızın uyumu açısından da çok önemli olacaktır'.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi takımlarından Sakarya Büyükşehir Belediyespor'un kulüp başkanı Akgün Altuğ, hazırlık döneminde tempolarının hiç düşmeyeceğini belirtti.

Akgün Altuğ, yaptığı yazılı açıklamada, takımı yoğun bir kamp döneminin beklediğini ve sezona en hazır bir şekilde gireceklerini ifade etti.

Hazırlık maçlarının yeni sezon öncesi takımın uyumu açısından da çok önemli olacağını aktaran Altuğ, şunları kaydetti:

'Yerli ve yabancı oyuncularımızın takıma katılmasıyla ilk olarak şehirde çalışmalarımıza başlayacağız. 20 Ağustos Pazar günü Bolu’ya hareket edecek, 31 Ağustos Perşembe gününe kadar burada yeni sezon hazırlıklarımızı sürdüreceğiz. 9 Eylül Cumartesi günü Kartepe’de Trabzonspor’la bir hazırlık maçı oynayacağız. 13 Eylül Çarşamba günü İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile hazırlık maçına çıkacağız. Ardından çalışmalarımızın 2. etabı için İtalya’ya hareket edeceğiz. 14 Eylül Perşembe günü Napoli’yle oynayacağımız maçın ardından Ceserta Turnuvası’na katılacak, burada Birindisi, Avellino, Virtus Bologna ekipleriyle mücadele edeceğiz. 20 Eylül Çarşamba günü ise Cevat Soydaş Turnuvası için Bursa’da olacağız. Turnuvada grubumuzda yer alan Aris ve TOFAŞ'la maçlar oynayacağız. Turu geçmemiz halinde ise diğer gruptan gelecek rakiplerimizi bekleyeceğiz.'

Altuğ, 27 Eylül Çarşamba günü Yeşilgiresun Belediyespor ve 29 Eylül Cuma günü Muratbey Uşak Sportif’le oynayacakları hazırlık maçlarının ardından Sakarya'da hazırlıklarını sürdüreceklerini bildirdi.

Sezona en hazır şekilde girmeyi hedeflediklerin vurgulayan Akgün Altuğ, 'Hazırlık dönemimizde tempomuz hiç düşmeyecek. Hazırlık maçları, turnuvalar yeni sezona takımımızın uyumu açısından da çok önemli olacaktır. Şimdiden yeni sezonun şehrimize ve takımımıza hayırlı olmasını diliyorum.' değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA