Fikret Orman: Beşiktaş kenar süsü olacak bir kulüp değildir

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Konyaspor maçında yaşanan olaylarla ilgili konuştu: Ortadaki olan görüntüler her şey kamuoyunun önünde. Bizi kenar süsü yapmasınlar. Beşiktaş kenar süsü olacak bir kulüp değildir

Fikret Orman: Beşiktaş kenar süsü olacak bir kulüp değildir
Fikret Orman, ilk defa PFDK'ya sevk edildiğini söyledi. Orman, 'Her şeyin bir ilki varmış hayırlısı olsun. Söylediklerimde PFDK'ya sevk edilecek bir durum yoktu. Tabii ki bir bildikleri var. Sevk etsinler biz de gerekli savunmayı yaparız' diye konuştu.

'BİRİSİ ELİNE NUMARATÖR ALMIŞ DA ONLARI MI SAYMIŞ'


Konyaspor maçından sonra Lens'in imza töreninde Beşiktaş'ın ceza alması halinde 'dünyayı ayağa kaldırırım' sözünün hatırlatılması üzerine Başkan Orman, 'Hele bir onlar olsun da ondan sonra düşünürüz. Şu an bir şey söylemenin bir anlamı yok. Konyaspor maçıyla alakalı olayı çarpıtmanın bir manası yok. Konyaspor ile yapılan maçın görüntüsünün çirkin olduğunu, sahada olan görüntünün sporsever olarak hoş olmadığını söyledim. Hatta ileri gittim. Kupa Konyaspor'a yakıştı mı? Yakıştı ama sahada olanlar ve yapılanlar hiç yakışmadı. Oradaki Konyaspor taraftarına da yakışmadı dedim. Şimdi Beşiktaş'tan 50 kişi sahaya girmiş diyorlar. Kim saymış, kim nerede yapmış. Orada sahaya inen 2-5 bin kişi sayılmamış da, orada birisi eline numaratör almış da onları mı saymış. Beşiktaş'ın ceza alması bir başkasının ceza alması için bir sebep değil ama alacak kulüp içinde biz de yanında malzeme olmayalım. Ben Konyaspor ceza alsın demedim zaten. Bize Konyaspor'dan dolayı ceza verirlerse ortalığı ayağa kaldırırım dedim. Bu lafımın da arkasındayım' diye konuştu.

Fikret Orman: Beşiktaş kenar süsü olacak bir kulüp değildir

'BEŞİKTAŞ KENAR SÜSÜ OLACAK BİR KULÜP DEĞİLDİR'


Konyaspor'un da suç duyurusunda bulunmasıyla alakalı Fikret Orman şunları söyledi:

'Konyaspor ile bizim bir duygusal ilişkimiz var. Bizim stadyumumuz yoktu, orada maçlarımızı oynadık. Konyaspor Başkanı çok sevdiğim dostumdur. Onun için de hem camiayı hem de oradaki insanları kırmak istemiyorum. 50 tane laf söyledim ama şu anda yaptıkları siyaset doğru değil. Yani biz ceza alacağız, Beşiktaş da alsın diye bir şeyler yapmanın manası yok. Ortadaki olan görüntüler her şey kamuoyunun önünde olan şeyler. Ben de onu ifade ediyorum. Bizi kenar süsü yapmasınlar. Beşiktaş kenar süsü olacak bir kulüp değildir.'

"DAHA EVVEL BİZE RAKİP OLANLAR ŞİMDİ KANKA OLDULAR, BERABER BİZE RAKİP OLUYORLAR"

Güçlü olduğunuz zaman herkesin karşınızda cephe oluşturduğunu belirten Başkan Fikret Orman, konuşmasını şöyle tamamladı:

"Daha evvel bize rakip olanlar şimdi kanka oldular, beraber bize rakip oluyorlar. Onun için camia bütünlüğümüze çok ihtiyaç var. Bütün camiamız bir tek Antalya'da değil, inanılmaz bir bağımız var. Allah bizi sizlere mahcup etmesin. Merak etmeyin bu sene de o sene olacak. Hep beraber çok güzel günler göreceğiz. Arada yağmurlar, karlar yağacak ama hep güneşli günler gelecek."

Kaynak: İHA