Gökçe Dayı Açıklaması 'Keyifli Oyunun Sahaya Yansıdığı Bir Görünümümüz Olacak'

Anadolu Efes Pazarlama ve Kurumsal İlişkiler Müdürü Gökçe Dayı, yeni sezon için izleyenlere keyifli bir basketbol izletme derdinde olduklarını aktararak, “Yeni sezon için iyi bir basketbol, güzel bir maç deneyimi yaşatmanın peşinde olacağız” dedi.

Yeşilköy Polat Rennaisance Hotel’de gerçekleşen Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 2017-2018 sezonu kura çekimi sonrası İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Gökçe Dayı, “Bizim hedeflerimiz her zaman aynı. Transfer harekatımız hala devam ediyor. Ama sonuna yaklaştığımızı tahmin ediyorum. Yeni sezon için de iyi bir basketbol, güzel bir maç deneyimi yaşatmanın peşinde olacağız. Keyifli oyunun sahaya yansıdığı bir görünümle taraftarımızın önüne çıkacağız” ifadelerini kullandı.

“Avrupa’da çıkabileceğimiz en üst seviyeye çıkma gayretindeyiz”

Anadolu Efes’in Avrupa’daki hedefleri hakkında konuşan Dayı, “Çıkabileceğimiz en üst seviyeye çıkmanın gayreti içerisindeyiz. Geçen sezon da böyleydi, bundan sonra da böyle olacak. Yine bu sezon içerisinde Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmenin gayreti içerisinde olacağız” diye konuştu.

Kaynak: İHA