G.Saray İle Workinton Arasında 'Yaşayan Stat' Protokolü

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumunun, ‘Yaşayan Stada’ dönüşmesi yolunda Galatasaray Spor Kulübü ile Workinton arasında iş birliği anlaşması imzalandı.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu’nun, ‘Yaşayan Stada’ dönüşmesi için büyük bir adım atılarak Galatasaray Spor Kulübü ile Workinton arasında iş birliği anlaşması imzalandı. Anlaşma ile birlikte Türk Telekom Stadyumu, sadece maç günleri değil, yılın 365 günü çalışanların işlerini yürüttüğü bir ofis olacak. Galatasaray Spor Kulübü ile Workinton arasında imzalanan iş birliği protokol programına Galatasaray Spor Kulübü Ticaret Direktörü Ali Öğüdücü ile Workinton CEO’su Pınar Massena ve yöneticiler katıldı.



"ÇOK KEYİFLİ PROJELER BİZİ BEKLİYOR"

İmza töreni öncesinde konuşan Galatasaray Spor Kulübü Ticaret Direktörü Ali Öğüdücü, “ Değerli basın mensupları, bu bizim için çok önemli bir gün. Kulüplerimiz sahada mücadele ederken farklı ekonomik kaynaklara da ihtiyacımız var. Tanıtmış olduğumuz proje ilk. Workinton sektöründe lider bir kuruluş. İki firmanın bir araya gelmesi iyi bir enerji yarattı. Galatasaray taraftarları maç seyretmekten öte burayı evleri gibi kullanacaklar. Ofis ve masa kiralayabilecekler. Bu anlamda çok keyifli bir proje. Bunun devamında çok keyifli projeler bizi bekliyor. Spor salonları, stadyum lokantası gibi. Hem taraftarımızla bütünleşip hem de gelir üreteceğiz. Pınar Massena ve ekibiyle çok iyi bir çalışma süreci gerçekleştirdik. Bilgi işlem, bilet departmanı gibi hepsiyle birlikte çalıştık, onlara çok teşekkür ederim. Galatasaraylıları evlerine bekliyorum” dedi.

Galatasaray Spor Kulübü Ticaret Direktörü Ali Öğüdücü’nün ardından konuşan Workinton CEO’su Pınar Massena, “Biz Workington olarak tüm yönetim ve ortaklarımız adına çok büyük bir mutluluk duyuyoruz. Böyle büyük bir camianın yanında olmak bizim için mutluluk verici. Hem yönetim hem Ali beyin ortak çalışmalarla iyi bir iş çıkardığımızı düşünüyorum. Bu noktayla birlikte 14 merkezimiz olmuş olacak. Workinton bir paylaşımlı ofis işidir ve Türkiye’deki ilk örneğidir” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Galatasaray Spor Kulübü ile Workinton arasında iş birliği protokolü imzalanarak GS Workinton kuruldu.

Kaynak: İHA