Foça Belediyespor Topbaşı Yaptı

İzmir Süper Amatör Lig ekiplerinden Foça Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarına play-off parolasıyla başladı.

İzmir Süper Amatör Lig ekiplerinden Foça Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Bağarası 80. Yıl Sahasında yapılan sezon öncesi toplantıya, Foça Belediyespor Kulübü 2. Başkanı Mehmet Birtan İskit, yöneticiler Faik Erdik ve Kadri Mutlu, futbolcular ve teknik ekip katıldı.

Yeni sezon toplantısının ardından takımda kalan, yeni gelen ve altyapı oyuncularından oluşan 25 sporcu, kros çalışması yaptı. Foça Belediyespor’un, ekim ayı sonunda başlayacak resmi lig maçlarına kadar yoğun bir çalışma programı uygulayacağı, bu dönem günde çift antrenman ve hazırlık maçları yaparak geçileceği kaydedildi. Takım, play-off parolasıyla start verirken, futbolcuların moralinin de yüksek olduğu belirtildi.

Foça Belediyespor A futbol Takımının yeni teknik kadrosu ise Antrenör Güven Beyit, Antrenör Yardımcıları Erol Çetin, Şencan Bayır ve Kaleci Antrenörü Cem Akbaş’tan oluştu. Öte yandan kulüp, geçen dönemde kadrosunda bulunan Ahmet Dolapçı, Emrah Yılmaz, Emre Demirbaş, Oğuz Acar, Serkan Tanrıseven, Talip Yılmaz ve Yağız Kasar ile 2017-2018 futbol sezonu için yeniden anlaştı.

Foça Belediyespor Kulübü Başkanı Gökhan Demirağ da, takımın güzel bir futbol sezonu geçirmesi temennisinde bulunarak, "Foça’yı en iyi şekilde temsil etmek ve sporseverlere göze hoş gelen bir oyun izletmek amacındayız. Teknik ekibimize ve sporcularımıza güveniyor, başarılar diliyorum. Yeni sezonun kulübümüz ve tüm kulüpler için hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Kaynak: İHA