Evkur Yeni Malatyaspor'da Osmanlıspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor, hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Osmanlıspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Malatya’da 5 yıldızlı bir otelde konaklayan sarı-kırmızılı takım kendi şehrindeki ilk idmanını Orduzu Pınarbaşı’nda gerçekleştirdi. Bakıma alınan tesis ve antrenman sahalarındaki düzelmeler teknik heyeti memnun ederken, Sağlam ve futbolcular kulübün çimlerine ilk kez ayakbastı.

Altyapı takviyeli toplam 24 oyuncuyla antrenmana çıkan sarı-kırmızılı takımda bütün futbolcular idmanda yer aldı. Antrenman öncesi Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ve futbolcular basın mensuplarına yeni sezon pozu verdi. Daha sonra futbolcularla kısa bir saha toplantısı yapan Sağlam tüm oyunculara, “Tesislerimizde ve sahamızda birkaç eksiğimiz var. Sizlerden 1-2 ay biraz sabırlı ve hoşgörülü olmanızı istiyorum. Çok güzel başarılara, çok güzel günlere ulaşacağımızdan şüpheniz olmasın” dedi.

Toplantının ardından idmana geçen takım kontrol pas çalışması yaptı. Kaleciler takımdan ayrı çalışırken, antrenman dar alan oyunlarıyla devam etti. Antrenman yaklaşık 1,5 saat sürerken, futbolcuların çalışmalarda istekli ve hırslı oldukları gözlendi. Yaklaşık 1 saat 45 dakika süren çalışmanın ardından futbolcular ve teknik heyet konakladıkları otele geçti.

Sarı-kırmızılı takım hafta boyunca akşam 18.00’de yapacağı çalışmalarla Osmanlıspor maçının hazırlıklarını devam ettirecek.

Kaynak: İHA