Ertem Şener Dursun Özbek'i topa tuttu

Beyaz TV Spor Müdürü Ertem Şener, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek'i adeta topa tuttu. Şener bomba bir iddiada bulunarak Dursun Özbek'in yerine Fatih Terim'in geleceğini açıkladı.

Ertem Şener Dursun Özbek'i topa tuttu
Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Ertem Şener, Dursun Özbek için 'Galatasaray tarihinin en kötü ve tutarsız başkanı' dedi.

Şener, dikkat çeken bir iddiada da bulunarak 'Merak etme Dursun Özbek, Fatih Terim Tudor'un değil senin yerine gelecek!!!' ifadelerini kullandı.

İşte Ertem Şener'in o bomba açıklamaları;

GALATASARAY TARİHİNİN EN TUTARSIZ BAŞKANI 

Luce'yi takımın başına getiriyordu şimdi de diyor ki biz Tudor ile 5 yıllık bir planlama yaptık. GS tarihinin en kötü en tutarsız başkanı. 

FATİH TERİM SENİN YERİNE GELECEK

TFF Lucescu'yu elinden almasaydı ne diyecektin? O zaman ne olacaktı? Tudor ile yaptığın geleceğin 5 yıllık planına? Söylesene Dursun Özbek 'Hangi yöneticilerinden ve bembeyaz yakalılarından korkuyorsun? Merak etme Dursun Özbek, Fatih Terim Tudor'un değil senin yerine gelecek! Galatasaray'ı Avrupa'dan mahrum ettikten sonra Şubat ayında da şampiyonluktan koparırsan o zaman 5 yıllık planlamayı anlatırsınız.