Çolakbayrakdar Şampiyon Sporcuları Tebrik Etti

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Masa Tenisi U21 Balkan Şampiyonasında madalya kazanan Özge Yılmaz ve Betül Nur Kahraman'ı tebrik etti.

Çolakbayrakdar, yaptığı yazılı açıklamada, Karadağ'ın başkenti Podgorica şehrinde düzenlenen U21 Balkan Şampiyonasında rakiplerini mağlup ederek madalya kazanan Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü masa tenisi milli sporcuları Betül Nur Kahraman ve Özge Yılmaz tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Milli sporcuların antrenörü Halil Adak'a da kazandıkları başarıdan dolayı teşekkür eden Çolakbayrakdar, şunları kaydetti:

''Masa tenisi takımımız Kayserispor'dan sonra Süper Lig’de oynayan ikinci takımımızdır. Takımımız ve Milli sporcularımız elde ettiği başarılar sayesinde adlarını tarihe altın harflerle yazdırdı. Kocasinan Belediye Spor Kulübünden Milli Takımda forma giyen 6 sporcumuz var. Ay yıldızlı formayı layıkıyla taşıyıp, İstiklal Marşımızı Uluslararası camiada okutturarak her defasında bizim gururumuz oluyorlar. İnşallah Kocasinan'ın ve ülkemizin adını daha nice şampiyonluklarla dünyaya duyuracağız.''

Öte yandan Millilerin Avrupa'daki rakipleri belli oldu.

ETTU Cup’a ilk turdan katılacak olan Milliler, 30 Eylül-1 Ekim 2017 tarihlerinde İspanya’da yapılacak C grubundan ev sahibi Ülkenin Hotel Patria Chica Museo Priego TM ve TecnigenLinares ile Belçika'nın TT Vedrinamur takımlarıyla karşılaşacak.

Kaynak: AA