'Altyapı Odaklı Bir Sistem Oluşturmaya Çalışacağız'

Gaziantepspor Kulübü Başkanı Özpineci: 'Uzun vadede Gaziantepspor'u 30 yıl önceki yapılanma şekline döndürmeyi hedefliyoruz'.

Dün yapılan yönetim kurulu toplantısında Gaziantepspor Kulübü Başkanlığına getirilen Mutlu Özpineci, altyapı odaklı bir sistem oluşturmaya çalışacaklarını söyledi.

TFF 1. Lig ekibinin başkanı Özpineci, Celal Doğan Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, Gaziantepspor'un ligde başarılı olması için çalışmalar yapacaklarını kaydetti.

Özpineci, uzun vadede Gaziantepspor'u 30 yıl önceki yapılanma şekline döndürmeyi hedeflediklerini vurgulayarak, 'Altyapı odaklı bir sistem oluşturmaya çalışacağız. Şu anda 22 futbolcumuzun lisans işlemleri yapılıyor. Hiçbir futbolcumuzda lisans sıkıntısı yok. Futbolcularımızla görüşmeler devam ediyor. Bütün oyuncularımızla sorunlar giderilecek.' diye konuştu.

Kulübün tek sahibinin taraftar olduğunu dile getiren Özpineci, şöyle devam etti:

'Gaziantep'teki sporseverlerin takımı Gaziantepspor'dur. Kulübün özüne dönmesini sağlamamız açısından, şehrin büyük desteğine ihtiyacımız var. Bu hafta yapacağımız müsabakaya taraftarlarımızı bekliyorum.' dedi.

Gaziantepspor'da 30 Temmuz'da olağanüstü genel kurul kararı alınmış ancak çoğunluk sağlanamadığı için ertelenmişti. 6 Ağustos'ta yeniden toplanan genel kurul bu kez de yaşanan tartışmalar dolayısıyla tamamlanamamıştı. 7 Ağustos'ta da kulüp başkanı İbrahim Kızıl istifa etmiş, 8 Ağustos'ta toplanan yönetim kurulu, başkan adayı da olan Mutlu Özpineci'yi kulüp başkanlığına getirmişti.

Kaynak: AA