15 Temmuz Şehitleri Anısına Futbol Turnuvası

15 Temmuz Şehitleri ansısına Sarıcakaya’daki Kur’an kursu öğrencileri arasında futbol turnuvası düzenledi.

Kaymakamlık, Sarıcakaya Belediyesi, Müftülük, Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen turnuvada 6 takım kıyasıya mücadele etti. Anlamlı turnuvada 7-13 yaş arası minikler sahada tüm hünerlerini ortaya koyarken büyük bir centilmenlik örneği sergiledi.

2017 Yaz Kuran Kursu öğrencilerinin katıldığı ve 15 Temmuz Şehitleri anısına düzenlenen futbol müsabakasında Sarıkaya Kur’an Kursu öğrencileri şampiyon olurken, Cami Kebir ikinci, Kapukaya da üçüncülüğe ismini yazdıran taraf oldu.

İki grupta 6 takım arasında dereceye giren öğrencilere kupa ve çeşitli hediyeler takdim edildi. 15 Temmuz Şehitleri anısına düzenlenen müsabakalara ilçe sakinleri de büyük ilgi gösterdi.

İlçe Kaymakamı Recep Aydın, günün anlamına istinaden yaptığı konuşmasında 15 Temmuz akşamı yaşanan darbe girişiminde, milletin dik bir duruş sergileyerek, milli iradenin gücünü tüm Dünyaya gösterdiğini söyledi.



Sarıcakaya Belediye Başkanı Faruk Güler de “Ülkemiz Çanakkale’de ve yurdun dört bir yanında geçmişte olduğu gibi 15 Temmuz gecesinde de devletiyle, hükümetiyle, milletiyle hiçbir terör örgütüne ve hain saldırılara boyun eğmeyeceğini göstermiştir” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Aydın ve Güler, turnuvanın birinci ve ikincilerine kupa ve tişört hediye etti. İlçe Müftüsü Hasan Başkırık ve Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Hasan Geçek de üçüncü olan takıma hediyelerini verdi.

Kaynak: İHA