Özel Sporcular, İstanbul'da

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanı Aydın:'Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu engeller aşılıyorsa, başarılar geliyorsa desteklerinden dolayıdır'

İsviçre'nin Nottwill kentinde düzenlenen Atletizm Dünya Gençler Şampiyonası'na katılan özel sporcular, İstanbul'a geldi.

Atatürk Havalimanı'na gelen sporcuları, İl Spor Müdürü Cemil Boz'un yanı sıra Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu (TÖSSFED) temsilcileri ve yakınları karşıladı.

Havalimanında gazetecilerin sorularını yanıtlayan TÖSSFED Başkanı Birol Aydın, şampiyonadan üç altın, bir gümüş madalya ile döndüklerini hatırlattı.

Türkiye'nin altın çağını yaşadığını belirten Aydın, 'Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu engeller aşılıyorsa, başarılar geliyorsa desteklerinden dolayıdır. Bu destekler sayesinde Türkiye'de engelli sporcuların neler yapabildiğini gösterdik.' İfadelerini kullandı.

Şampiyonada 400 metre yarışında 62.21'lik dereceyle altın, uzun atlamada ise 4.17 metrelik dereceyle gümüş madalya kazanan Muhsine Gezer, sonuçtan dolayı çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Muhsine, başarısında antrenörünün katkısının önemine değinerek, 'Hedeflerim çok büyük, 1500 metrede hedefim 2020 Tokyo Olimpiyatları olacak. Desteklerinden dolayı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ediyorum.'

Kaynak: AA