Maç sonu Pepe'yi arkadaşları teselli etmiş

Atiker Konyaspor'u Süper Kupa'ya taşıyan penaltı atışına neden olan Beşiktaş'ın yıldızı Pepe, soyunma odasında gözyaşlarını tutamadı. Takım arkadaşları tarafından teselli edildi.

Maç sonu Pepe'yi arkadaşları teselli etmiş
Beşiktaş'ın bu sezonki flaş transferi Pepe, Atiker Konyaspor maçında futbolun azizliğine uğradı. Siyahbeyazlı forma altında ilk resmi maçına çıkan Portekizli yıldız, etkili bir futbol sergilese de maçın sonunda yaptığı penaltı ile kupanın Atiker Konyaspor'a gitmesine neden oldu.

SOYUNMA ODASINDA AĞLADI

Karşılaşmanın 1-1 devam ettiği dakikalarda Pepe, Jonsson'u ceza sahası içinde düşürünce hakem penaltı noktasını gösterdi. Skubic'in atışı gole çevirmesiyle yıkılan tecrübeli futbolcu, büyük üzüntü yaşadı. Pepe'nin soyunma odasında göz yaşlarını tutamadığı, takım arkadaşları tarafından teselli edildiği ifade edildi.

Maç sonu Pepe'yi arkadaşları teselli etmiş

İLK GOLDE ADRİANO NAL TOPLADI

Kupayı Konyaspor'a kaptıran Beşiktaş'ta ilk golde ise Adriano taraftarlara saç baş yoldurttu. Önündeki Traore'ye müdahale etmeyen siyah-beyazlı futbolcu, Burkina Fasolu oyuncunun vuruşunu izledi ve Konya'yı öne geçiren gol geldi. Konyaspor karşısında savunma hatalarıyla golleri kalesinde gören Beşiktaş, bir kez daha Süper Kupa'yı uzaktan izlemek zorunda kaldı. Kartal geçen sezon da Galatasaray'a kupayı kaptırmıştı.