Lens Açıklaması 'En Üst Seviyede Oynamak İçin Buraya Geldim'

Beşiktaş’ın Sunderland’den transfer ettiği Jeremain Lens için Başkan Fikret Orman’ın da katılımıyla bir imza töreni düzenlendi. Yıldız futbolcu, Beşiktaş’a geldiği için mutlu olduğunu söyleyerek, "En üst seviyede oynamak için buraya geldim” dedi.

Beşiktaş’ın İngiltere takımlarından Sunderland’den kadrosuna kattığı Jeremain Lens, Vodafone Park’ta düzenlenen basın toplantısıyla 1 yıllık kiralık sözleşme imzaladı. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, toplantıda Lens ile birlikte kameraların karşısına geçerken, Beşiktaşlı yöneticiler ve oyuncunun ailesi de organizasyonda hazır bulundu.

Orman: “Lens’i uzun süredir takip ediyoruz”

Jeremain Lens’i uzun süredir takip ettiklerini belirten Fikret Orman, “Bizim açımızdan yine mutlu bir gün. Çok istediğimiz bir transferin imzasını yapıyoruz. Jeremain, Kiev’e transfer olmadan beri takip ettiğimiz bir oyuncuydu. Ama bir türlü nasip olmadı. Geçen sezon başı da ilgilenmiştik ama bugüne nasipmiş. Biz bir futbolcunun geçmişini ve ismini satın almayız. Biz futbolcunun Beşiktaş’a vereceği katkıyı satın alırız. O da bizi çok istedi. Bu isteğinden dolayı ona da teşekkür ederim. Hep beraber güzel bir sezon geçireceğiz. Biz futbolcuları mutlu edeceğiz, onlar da bizi mutlu edecek. Hepimize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.



“Biz oyuncuyu Fenerbahçe’den almadık”

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın Lens hakkındaki konuşmalarına da değinen Orman, “Beşiktaş’ın gündemi, bir başka kulüp başkanının yaptığı açıklamalar değildir. Biz böyle polemiklere girmek istemiyoruz. Oyuncumun da girmesini istemeyiz. Biz Fenerbahçe’den değil, Sunderland’den oyuncu aldık. O da buraya neden geldiğini söyledi.

O artık ailemizin parçası. Ben de bu ailenin mevkii olarak en büyüğüyüm. O yüzden polemiklere girmesini istemiyorum” diye konuştu.



Lens: “En üst seviyede oynamak için buraya geldim”

Beşiktaş’a geldiği için duyduğu mutluluğu dile getiren Lens, şunları söyledi:

“Çok mutluyum bu aileye katıldığım için. Herkes Beşiktaş’ın son 2 sezonun şampiyonu olduğunu biliyor. Burada beklentiler yüksek. Ben de en üst seviyede oynamak için buraya geldim. Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edeceğiz. Elimden geleni yapacağım. Beşiktaş çok büyük bir kulüp. En üst seviyede oynamak ve bu hedeflerin bir parçası olmak için buraya geldim.”

“Belki ben de başkalarını ararım”

Beşiktaş’ın ‘Come to Beşiktaş’ videolarına da değinen Hollandalı oyuncu, “Gerçekten çok özeldi. Daha önce böyle bir şey yapmamıştım. Belki yakın gelecekte benim de birini aramam gerekir. O benim vereceğim karar değil ama gerekirse ben de ararım” dedi.

Kaynak: İHA