Ağrı'da Spor Turnuvası Düzenlenecek

Ağrı'da, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 'Kardeşlik ve Spor Turnuvaları' düzenlenecek.

Günübirlik spor alanları kurulması suretiyle, sporun birleştirici, bütünleştirici ve kaynaştırıcı gücü kullanılarak bölge halkının bireysel ve toplumsal gelişiminin sağlanması, sporun yaygınlaştırılması ve spora olan ilginin arttırılmasını hedefleyen 'Kardeşlik ve Spor Turnuvaları' 15 Ağustos 2017 tarihinde başlayacak.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp, bu proje ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde sporun birleştirici, bütünleştirici ve kaynaştırıcı gücünü kullanarak bölge gençliği ve halkının hem bireysel hem de toplumsal olarak gelişiminin sağlanmasını hedeflediklerini söyledi.

Proje ile sporun yaygınlaştırılması ve spora her yaştan katılımın sağlanması amaçlandığını anlatan Alp, 'Badminton, sokak basketbolu, plaj voleybolu ve bisiklet branşlarında faaliyetler yapılması planlanmaktadır. İlimizde plaj voleybol, badminton branşlarında bu proje kapsamında faaliyetler yapılacaktır. Tüm Ağrı halkını müsabakalara başvurmalarını bekliyoruz. Müsabakalar 15 Ağustos 2017 tarihinde 15 Nisan Spor Salonu önünde başlayacak. Başvurular spor şube müdürlüğümüzde yapılacaktır.' diye konuştu.

Kaynak: AA