'Transfere Devam Etmeyi Düşünüyoruz'

Galatasaray Sportif AŞ Futbol Direktörü Ergün: 'Hemen hemen her pozisyon için arayışlarımız devam ediyor'.

Galatasaray Sportif AŞ Futbol Direktörü Cenk Ergün, transfere devam edeceklerini söyledi.

Galatasaray- Hertha Berlin maçının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ergün, İstanbul'a dönerek Kayserispor maçına hazırlanacaklarını anlattı.

Ergün,kampın sonuna doğru çalışmalara katılan Ndiaye ve Fernando’nun Hertha Berlin'le yapılan hazırlık maçının ikinci yarısında karşılaşmaya dahil olmalarına rağmen, takıma çok çabuk adapte olacaklarının sinyallerini verdiklerini ifade etti.

Galatasaray’da transferlerin devam edip etmeyeceğine yönelik bir soruyu yanıtlayan Ergün, 'Transfere devam etmeyi düşünüyoruz, hemen hemen her pozisyon için arayışlarımız devam ediyor. Gitmesi muhtemel arkadaşlarımız da var. Lig başlamış olmasına rağmen transferler devam edecek.' diye konuştu.

Ergün, Sinan Gümüş ve Jason Denayer'in durumuyla ilgili olarak ise şunları kaydetti:

'Sinan sevdiğimiz bir arkadaşımız, 3 yıldır takımda. Gitmekle ilgili bir isteği oldu, kendisine talep de var. Bu kampın bitmesini bekledik. Çünkü kamp sonunda teknik heyetimizden bir değerlendirme alacağız. Denayer konusunda Machester City ile henüz ortak noktada buluşamadık. Denayer bizde oynamak istiyor. Biz de oyuncuyu kadromuzda görmek istiyoruz.'

Kaynak: AA