Konyaspor Yönetiminden Samsun'da Anlamlı Ziyaret

Beşiktaş ile oynayacağı Süper Kupa Finali için Samsun’a giden Konyasporlu yöneticiler, Milli Mücadele Anıtı’na çelenk bırakarak Bandırma Vapuru’nu gezdi.

Milli Mücadele Anıtı’na yeşil-beyazlı renklerdeki çelengi bırakan Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan, burada yaptığı açıklamada, çok anlamlı bir yerde bulunduklarını söyledi.

Ahmet Şan, “Süper Kupa için Samsun’dayız. Atiker Konyaspor’umuz yarın inşallah Beşiktaş’a karşı burada Süper Kupa için mücadele edecek. Yönetim kurulumuzla beraber Samsun’da İlkadım ilçesindeyiz. Milli Birlik ve Milli Mücadele Anıtı’nın önündeyiz, Bandırma Vapuru’nun önündeyiz. Çok anlamlı bir mekan. Yönetim kurulu olarak burada aziz şehitlerimizin anısına bir çelenk koyduk. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını mücadeleyi başlattığı bu yerden anıyoruz. Yine kritik günler geçiren ülkemiz için birlik ve beraberlik çağrısında bulunuyoruz her zaman olduğu gibi. Konyaspor olarak da bugüne kadar sürekli ülkemizin birlik ve beraberliğini çağrıştırdık. Bu konuda misyonumuz olarak da sevgi, barış, kardeşlik ve hoşgörüyü sürekli dile getirdik. Bu Milli Birlik ve Milli Mücadele Anıtı’ndan, ya istiklal ya ölüm diyerek mücadelenin başladığı bu yerden çağrıda bulunarak, ’İnşallah Türk milleti bir daha böyle şeyler yaşamaz’ diyoruz. Başka bir yaşanacak Türkiye olmadığını ve bu ülke içerisinde hepimizin bir ve beraber olarak, birbirimize tahammül ederek, kardeşçe yaşaması çağrısında bulunuyoruz” ifadelerini kullandı.

Başkan Ahmet Şan ve beraberindeki yöneticiler, Bandırma Vapuru ve Milli Mücadele Parkı Açık Hava Müzesi’ni gezdi. Konyasporlu yöneticiler vapurda yer alan Atatürk’ün kişisel eşyalarını da inceledi.

Kaynak: İHA