Elazığspor'da 50. Yıl Kutlamaları

TFF 1. Lig ekiplerinden ve yeni sezon öncesi hazırlıklarına kentte devam eden Elazığspor, düzenlenen etkinliklerle 50. yılını kutluyor.

Elazığspor’un 50. yılı etkinlikleri kapsamında Kültür Park’ta düzenlenen programda sanatçı Emrah Güllü şarkılarıyla davetlileri coşturdu. Daha sonra Elazığspor’un 50 yıllık mazisini özetleyen sinevizyon gösterisi yayınlandı.

Kulüp Başkanı Sedat Karataş, yaptığı konuşmada, “Bugün Elazığspor’un sıkıntılarından bahsetmeyeceğiz. 50. yılımızda kaliteli transferler yaptığımızı düşünüyorum. Takımımıza yeni katılan arkadaşlara ve eski futbolcularımıza da başarılar diliyorum. Elazığ Belediye Başkanımız Mücahit Yanılmaz’a, valimize teşekkür ediyorum. 2017-2018 sezonunun planlanması için vekillerimizle, valimizle, belediye başkanımızla birlikte mücadele ediyoruz” dedi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Ömer Serdar ise, “Elazığspor’un 50. yılında daha nice başarılarla dolu sayfaların ortaya çıkmasını temenni ediyorum.Bu başarının arkasında tüm Elazığlılar’ın duracağını şimdiden hissediyorum.Elazığspor yaşayacaktır. Bunu el birliğiyle yapacağız” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Elazığspor’da geçmiş dönemlerde forma giyen efsane oyuncular sahneye davet edildi. Daha sonra Elazığspor teknik heyeti ve futbolcular da tek tek sahneye çağrılarak taraftarlara tanıtıldı.

Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, futbolculuğu döneminde şampiyonluk yaşadığı Elazığspor’da hocalık döneminde de şampiyonluk yaşamak istediğini söyledi.



Etkinlikler havai fişek gösterileri ve konserle sona erdi.

Kaynak: İHA