Bakan Bak, Çocuklarla Spor Yaptı

Gençlik ve Spor Bakanı Bak, tesis incelemeleri için gittiği İstanbul'da makam aracını durdurarak çocuklarla basketbol oynadı, penaltı atışı kullandı.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, İstanbul Sultangazi'de çocuklarla spor yaptı.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre tesis yatırımlarını incelemek üzere İstanbul'da bulunan Bakan Bak, makam aracını durdurarak çocuklarla basketbol oynadı, penaltı atışı kullandı.

İstanbul'da ilk olarak Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay'ı makamında ziyaret eden Bak, ziyaretin ardından makam aracı ile yapımı devam eden Gençlik Merkezi inşaatını incelemeye giderken basketbol oynayan çocukları gördü. Makam aracını durduran Osman Aşkın Bak, çocukların yanına giderek onlarla selamlaşıp, bir süre sohbet etti. Bakan Bak, daha sonra çocuklarla basketbol oynadı. 15 dakika süren basketbol maçı renkli görüntülere sahne oldu.

Basketbol maçının ardından diğer sahada futbol maçı yapan çocukların yanına geçen Bak, penaltı atışı kullandı. Penaltıları gole çeviren Osman Aşkın Bak, büyük alkış aldı. Osman Aşkın Bak, daha sonra kendisini izleyen bir foto muhabirinin fotoğraf makinesiyle çocukların fotoğrafını çekti.

Kaynak: AA