Şanlıurfaspor'un 'Şike' İddiası

Şanlıurfaspor Kulübünün Eski Başkanı Şimşek: ''Takımımızın verilecek karara göre yol haritasını çıkartacağı için bir an önce sonucun açıklanmasını istiyoruz'.

Şanlıurfaspor Kulübünün Eski Başkanı Fethi Şimşek, geçen sezon mücadele ettikleri TFF 1. Lig'deki maçlarda şike yapıldığı iddiasına ilişkin, 'Takımımızın verilecek karara göre yol haritasını çıkartacağı için bir an önce sonucun açıklanmasını istiyoruz.'' dedi.

Şimşek, yaptığı yazılı açıklamada, 2016-2017 sezonundaki maçlarda şike yapıldığı iddiasıyla sarı-yeşilli ekibin TFF'ye başvuruda bulunduğunu hatırlatarak, konunun takipçisi olmaya devam ettiklerini ifade etti.

Kararın uzun süredir açıklanmamasından kaygı duyduklarını belirten Şimşek, zor günler geçiren Şanlıurfaspor camiasının verilecek kararı sabırsızlıkla beklediğini vurguladı.

Sarı-yeşilli ekibin verilecek karara göre hareket edeceğine dikkat çeken Şimşek, şunları kaydetti:

'Federasyon, kentimiz açısından tarihi bir karar verecek. Ligler kısa bir süre sonra başlayacak. Takım olarak mağduruz ve yüzde yüz haklı olduğumuzu düşünüyoruz. Kararın hızlı bir şekilde sonuçlanmasını bekliyoruz. Federasyonumuzun bu kararı geciktirmesini istemiyoruz. Geciken karar, karar değildir. Takımımız, verilecek karara göre yol haritasını çıkartacağı için bir an önce sonucun açıklanmasını istiyoruz. Takımımız karara göre transfer yapıp lig planlaması yapacak. Takım adına, taraftar adına, memleket adına kararın bir an önce açıklanmasını rica ediyoruz. Bu takıma 4 yıl fedakarlık yapan ve 10 milyon dolar desteği bulunan bir başkan olarak bunu istiyorum.''

Kaynak: AA