Otyakmaz Açıklaması 'Yeni Sezonda Güçlü Bir Sivasspor İzlettireceğiz'

Demir Grup Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, yeni sezonda güçlü bir takım izlettireceklerini söyledi.

TFF 1. Lig’i şampiyon olarak tamamlayarak 1 yıl aradan sonra yeniden Süper Lig’de mücadele edecek olan Sivasspor yeni sezon açılışını 4 Eylül Stadyumu’nda düzenlediği çeşitli etkinliklerle yaptı. Sezon açılışı programına Sivas Valisi Davut Gül, Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz ve yaklaşık 2 bin taraftar katıldı.

Program kapsamında sanatçı Serkan Kaya konser verdi. Daha sonra Sivasspor’un forma ve isim sponsorluğu için anlaşmaya vardığı Demir Grup ile 1 yıllık sözleşme imzalandı. İmza töreni öncesi konuşan Başkan Mecnun Otyakmaz, "Şampiyon Sivasspor’umuz bugünden itibaren bir yıl süreyle Demir Grup Sivasspor diye anılacaktır. Bu sponsorluk anlaşmasıyla Sivasspor’umuz daha iyi imkanlara sahip olup daha güçlü olacaktır. Sponsorlar yayın gelirleri dışında kalan en önemli gelir kaynağıdır ve diğer takımlarlar aramızda fark güçlü bir ayrıntıdır. Bir kulübün taraftardan sonra en büyük gücü sponsorlardır" dedi.



"Şampiyonluğa oynayacak takımımız alt yapısını oluşturacağız"

Yeni transferlerle Sivasspor’un daha güçlü olduğunu ifade eden Otyakmaz, "Bugün yeni sezonunu açıyoruz. Yeni sezonumuzun başarılarla geçmesini diliyorum. Hafta başında takımımıza katılacak olan Brezilyalı orta sahamızın ardından 2-3 transferle transfer sezonunu kapatacağız. Yeni sezonda güçlü bir Sivasspor izlettirme azmi kararlılığındayız. Deneyimli teknik direktörümüz Samet Aybaba liderliğinde takımımız ligi en iyi yerde bitirip, önümüzdeki yıllarda şampiyonluklara oynayacak takımımızın alt yapısını oluşturacağına inancımız tamdır" diye konuştu.

Konuşmanın ardından Başkan Otyakmaz ve Demir Grup Yönetim Kurulu Başkanı Halit Demir arasında sponsorluk anlaşması imzalandı. Daha sonra Sivasspor’un yeni transfer ettiği 8 oyuncu tek tek çağrılarak taraftara tanıtıldı. Sezon açılış programı Sivasspor ile Sivasspor U-21 takımı arasında oynanan hazırlık maçının ardından sona erdi.

Kaynak: İHA