Adıyaman Belediyespor'un Hedefi Büyük

Antrenör Halay:'Amacımız Türkiye Kupası'nda ilk iki dereceyi alarak gruptan bir üst tura çıkabilmektir. Bunu başarabilecek güce sahip olduğumuzu düşünüyorum'

Hentbol Erkekler Süper Ligi'nin yeni ekiplerinden Adıyaman Belediyespor'un antrenörü Okan Halay, Erkekler Türkiye Kupası 1. turundaki rakiplerinin belirlendiğini, amaçlarının grubu ilk iki sırada bitirerek üst tura çıkmak olduğunu söyledi.

Halay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ve kupanın iddialı takımlarından olmayı hedeflediklerini belirterek, Erkekler Türkiye Kupası'nda kendileriyle eşleşen Maliye Milli Piyango, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi ve Sakarya Büyükşehir Belediyespor takımlarını değerlendirdi.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi ve Sakarya Büyükşehir Belediyespor takımlarının 1. Lig'de mücadele etmelerine rağmen iyi bir kadroya sahip olduklarını dile getiren Halay, 'Ciddi takımlarla oynayacağız. Biz de aynı ciddiyetle, aynı özveriyle çalışıyoruz. Amacımız gruptan ilk iki dereceyi alarak bir üst tura çıkabilmektir. Bunu başarabilecek güce sahip olduğumuzu düşünüyorum.' diye konuştu.

Kulüp başkanı Aykut Dündar ise gruplarında Süper Lig ekiplerinden Maliye Milli Piyango gibi güçlü bir takım bulunduğunu ve Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi ile Sakarya Büyükşehir Belediyespor'un da ciddi takımlar olduğunu kaydetti.

Gruplardan iki takımın çıkacağını belirten Dündar, Adıyaman Belediyespor olarak gruptan birinci olarak çıkmayı hedeflediklerini vurguladı.

Kaynak: AA