Sokol Çikalleshi Antrenmana Çıktı

Göztepe maçı hazırlıklarını çift antrenmanla devam ettiren Osmanlıspor’un bugünkü antrenmanına takımın yeni transferi Sokol Çikalleshi de katıldı.

Süper Lig’in dördüncü haftasında sahasında Göztepe’yi ağırlayacak olan Osmanlıspor, bu maçın hazırlıklarını çift antrenmanla sürdürdü. Mor-sarılıların bugünkü çalışmasına daha önce Akhisar ve Başakşehir formaları da giymiş Arnavut asıllı golcü oyuncu Sokol Çikalleshi de katıldı.

Tecrübeli oyuncu akşam antrenmanında gösterdiği performansla teknik ekip ve takım arkadaşlarının takdirini topladı.

Osmanlıspor, Teknik Direktör Bülent Uygun yönetiminde çıktığı günün ilk antrenmanında dayanıklılık ve kuvvet çalışması yaptı. Günün ilk antrenmanı 1 saat 10 dakika sürdü. Akşam antrenmanına ise oyuncular, ısınma koşusuyla başladı.

Daha sonra ısınmaya yönelik koordinasyon çalışmasına geçen Osmanlısor dar alanda pas çalışması yaptı. Antrenman dar alanda ve yarı sahada oynanan çift kale maçla son buldu. Çift kale maçta gol yiyen takım 200 metre yüksek tempolu koşuyla cezalandırıldı.

Uygun: “Sözünüzde durun”

Antrenman bitiminde ise Teknik Direktör Bülent Uygun, futbolculara baklava ikram etti. Tecrübeli teknik adam, “Ben tatlımı aldım sözümde durdum. Şimdi sıra sizde Göztepe maçında verdiğiniz şu galibiyet sözünü yerine getirin bakalım” sözleriyle oyuncularına latifede bulundu.

Kaynak: İHA