Romansporlu Çocuklara Bayram Hediyesi

AK Parti Bursa Milletvekili Zekeriye Birkan ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, Romansporlu 17 çocuğa Kurban Bayramı arifesinde çeşitli hediyeler dağıttı.

Romanspor’un altyapısında forma giyen 17 çocuk, bayram arifesinde büyük mutluluk yaşadı. AK Parti Bursa Milletvekili Zekeriye Birkan ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, Romansporlu gençlerle halı sahada futbol oynadı. Karşılaşma öncesinde birbirlerine rakip olan Birkan ve Şahin, çocuklarla beraber ısındı. Ardından 30 dakikalık maç oynandı. Maçın ardından Birkan ve Şahin, Romansporlu 17 gence bir firmadan 100 liralık hediye çeki, eşofman dağıttı.

Daha sonra çocuklar yemek yiyip, kendilerine takdim edilen baklavaları yedi.

Romanspor Başkanı Vahdet Tanrıkulu, “ 2014 yılında kulübümüzü kurduk. İlk futbolda başladık. Çocuklarımızı sokaktan topladık. Önemli olan bu” diye konuştu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, “Kurban Bayramı’nın arifesindeyiz. Romansporlu bayramlaşma ve futbol antrenmanı yapıyoruz. Romanspor 2014 yılında kuruldu. Futbol başta olmak üzere atletizm, yüzme, tenis ve badminton faaliyetlerini sürdürüyor. Bizde onlara desteğimizi sürdürüyoruz” dedi.

AK Parti Bursa Milletvekili Zekeriya Birkan ise, “Bugün Romansporlu çocuklarla futbol oynadık. Bayramlaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Sporu ve roman kardeşlerimizi önemsiyoruz. Çocuklarımızın alkol ve uyuşturucu gibi konularda sporun faydalı olacağına inanıyoruz. Spor yapan çocuklarımız uyuşturucudan uzak duruyor. Bu anlamda Romanspor ve bir çok gençlerimizin spor yapması konusunda Süleyman Şahin müdürümüz ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile birlikte spora ve altyapıya önem veriyoruz. Bugün Romanspor’un da sıkıntılarını dinledik. Organizasyon öncesinde Gençlik ve Spor Bakanımız Osman Aşkın Bak’ı da aradık. Kendisini Bursa’ya davet edip, Romanspor’u anlattık. Kendilerinin selamları var. En kısa zamanda Bursa’ya ziyarete gelecekler. Çocuklara da küçük hediyelerimiz var” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA