İşitme Engelli Basketbolcu, Başkan Kazıcı'yı Ziyaret Etti

Türkiye U20 İşitme Engelliler Avrupa Şampiyonası'nda mücadele eden Kadın Basketbol Milli Takım oyuncusu Dila Büyükavcı, Gölpazarı Belediye Başkanı Vedat Kazıcı’yı ziyaret etti.

Belediye binasında gerçekleşen ziyarette konuşan Kazıcı, Büyükavcı'nın ilçelerinden çıkan ilk milli sporcu olması nedeniyle onunla gurur duyduklarını ifade etti.

Büyükavcı'nın başarısından dolayı ilçesi adına çok mutlu olduğunu ve kendisine çok teşekkür ettiğini söyleyen Kazıcı, şöyle konuştu:

'Önümüzdeki süreçte mücadelesi devam edecek U21 takımında yurt dışındaki turnuvaları devam edecek, olimpiyatlar ve dünya şampiyonlarına katılacak. Ben bundaki azmi ve hırsı görünce takımıyla beraber bizlere daha çok altın madalya getireceklerine inanıyorum. Bizlerde Gölpazarılı olarak gururla, mutlulukla onun mücadelesini bundan sonra daha yakından takip edeceğiz. İlçesinin belediye başkanı olarak, eğitim hayatında ve spor hayatında ülkemizi temsil ettiği bu alanda bizlere ne düşerse yapmak istiyoruz, yapmaya da söz veriyoruz. Bizlere, ailesine ve ilçesine bu mutluluğu yaşattığı için çok teşekkür ediyorum. Kendisine sağlıklı, başarılı bir spor yaşamı ve güzel bir gelecek diliyorum.'

Büyükavcı ise ziyarette, U20 Avrupa şampiyonasında birinci olmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, gelecek senelerde de başarılı olacağını ifade etti.

Daha sonra Kazıcı, Büyükavcı’ya çeşitli hediyeler takdim etti.

Kaynak: AA