Büyükşehir Belediye Erzurumspor'dan Açıklama

Kazım Karabekir Stadı'nda yapımı devam eden passolig turnikelerinin kısa sürede tamamlanacağı bildirildi.

TFF 1. Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Kazım Karabekir Stadı'nda yapımı devam eden Passolig turnikelerinin kısa sürede tamamlanacağını bildirdi.

Mavi beyazlı kulüpten yapılan yazılı açıklamada, Kazım Karabekir Stadı'ndaki 'Passolig' turnikelerinin tamamlanmaması nedeniyle takımın sahasında müsabakalara çıkamadığı hatırlatıldı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından yapımı devam eden turnikelerin bitirilmesi konusunda kulübün çeşitli girişimlerde bulunduğu belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

'TFF'nin 1. Lig müsabakalarının başlangıç tarihinden itibaren Kazım Karabekir Stadı'nda başlatılan turnike noktalarının yapım programı ile ilgili Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulübü Onursal Başkanımız Mehmet Sekmen ve Kulüp Başkanımız Dilaver Yılmaz, TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile görüşmüştür. Demirören, turnikelerin kısa zamanda yapılacağını ifade etmiştir.'

Açıklamada, konunun önemine işaret edilerek, şunlar kaydedildi:

'Bu konu, sadece kulübümüzü değil sistemin içinde bulunan bütün kulüpleri ve taraftarlarını çok yakından ilgilendiren önemli bir konudur. Kulüp olarak, camiamız adına takımımızın taraftarlarıyla buluşmasını sabırsızlıkla beklediğimizi ifade ediyor, büyük Erzurumspor taraftarlarımızın biraz daha sabırlı olmaları konusunda gerekli hassasiyeti göstermelerini kamuoyunun takdirlerine arz ediyoruz.'

Kaynak: AA