Bahçesaraylı Gençlerden Örnek Davranış

Van’ın Bahçesaray Belediyesinin düzenlenmiş olduğu voleybol turnuvasında finale yükselen takım, ödül olan koçu Arakanlı Müslümanlara bağışladı.

Bahçesaray Belediyesinin düzenlenmiş olduğu ve 8 takımın katıldığı voleybol turnuva dün akşam oynanan final maçıyla sona erdi. AK Parti Bahçesaray İlçe Başkanı Cumali Sabırlı’nın antrenörlüğünü yaptığı Bahçesaray Kafe birinci oldu. Ödül olarak kurbanlık koç veren ilçe kaymakamına teşekkür eden ve oyuncuları tebrik eden Sabırlı, Bahçesaray kaymakamlığının düzenlediği voleybol turnuvasına kafe olarak katıldıklarını söyledi.

Finalde rakipleri Beylerbeyispor’u 2-1’lık skorla yenerek şampiyon olduklarını, kazandıkları koçu da Van İHH’ya bağışladıklarını ifade eden Sabırlı, “kaymakamlık tarafından ilçede düzenlenen voleybol turnuvasında şampiyon olduk. Bundan dolayı sporcu arkadaşlarımı tebrik ederim. Birde arkadaşlarla aldığımız karar doğrultusunda şampiyonanın ödülü olan koçu da Arakan’daki kardeşlerimize ulaştırılması için İHH Van Temsilcisi Dr. Halil İbrahim Çinkılıç ulaşarak kurbanın nakli değerini hesaplarına nakit olarak aktardık. İnşallah bu yönde bir faydamız olur” dedi.

Şampiyon olan oyuncularına da bayram hediyesi olarak nakit desteğinde bulunduğunu ifade eden Sabırlı, bir de bayram önce şehit ve mağdur 30 aileye bayramlık giyim yardımı yaptıklarını sözlerine ekledi.

Final maçını, Bahçesaray Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Serhat Karabektaş, Bahçesaray Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Takmaz, AK Parti Bahçesaray İlçe Başkanı Cumali Sabırlı ve çok sayıda Bahçesayarlı izledi.

Kaynak: İHA