Şampiyon Kaleci Y.Orduspor'da

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Yeni Orduspor, Sakaryaspor’dan başarılı file bekçisi Hüseyin Bilge’yi renklerine bağladı.

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) şampiyon olarak 3. Lig’e yükselen Yeni Orduspor, transfer harekâtını sürdürüyor. Önümüzdeki sezon Ordu’yu profesyoneller ligde temsil edecek olan tek takım olan mor-beyaz-siyahlılar, Sakaryaspor’un başarılı file bekçisi 24 yaşındaki Hüseyin Bilge ile anlaştı.

Üçüncü yılında 3. Lig’e yükselme başarısı gösteren Yeni Orduspor’a gelmekten mutluluk duyduğunu belirten Hüseyin Bilge, “Yeni Orduspor, yeni kurulmuş bir ekip. Üç yıldır Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden ve bu üç yılın sonunda ilk hedefine ulaşan bir ekip. Şimdi 3. Lig’de mücadele edecek. Ben de hedefleri olan bir takımda ter dökeceğim için çok mutluyum. İnşallah önümüzdeki sezon da şampiyon olarak 2. Lig’e yükselecek. Ordu için elimden geleni yapacağım.” dedi.



Bilge’nin kariyeri

Futbola 2005 yılında Sakarya’nın amatör ekiplerinden AS Akyazıspor’da başlayan Bilge, 2007 yılında Sakaryaspor A.Ş. ile anlaştı. 2017 yılında karşılıklı olarak anlaşarak sözleşmesini feshetti. Hüseyin Bilge, futbol kariyeri boyunca 15 maç U21 Ligi’nde, 5 maç Türkiye Kupası’nda, 54 maç TFF 3. Lig’de, 8 maç TFF 2. Lig’de ve 24 maç U18 Ligi’nde görev aldı. Bilge, 2017-2018 sezonun da mor-beyaz-siyahlı formayı giyecek.

Kaynak: İHA