Bursaspor'da Sponsorluk Anlaşması

Yeşilbeyazlı kulübün basketbol takımı, altyapı ve amatör branşların sağlık sponsorluğunu üstlenen Özel Medicabil Hastanesi ile protokol imzalandı.

Bursaspor Kulübü ile Özel Medicabil Hastanesi arasında basketbol takımı, altyapı ve amatör branşların sağlık sponsorluğu konusunda protokol imzalandı.

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, Özlüce Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza töreninde yaptığı konuşmada, geçen sezon da Özel Medicabil Hastanesi ile sponsorluk anlaşması yaptıklarını, bunu yeni sezonda da sürdürmeye karar verdiklerini söyledi.

Anlaşmanın basketbol takımı, amatör branşlar ve akademi takımlarını kapsadığını belirten Ay, 'Bize bu imkanı sağladıkları için Özel Medicabil Hastanesi'ne teşekkür ediyorum.'' dedi.

Özel Medicabil Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ömer Faruk Bilgen ise Bursaspor'a destek olmaktan dolayı onur duyduklarını ifade etti.

Bursaspor'a küçük de olsa bir katkılarının bulunması nedeniyle mutlu olduklarını dile getiren Bilgen, ''İnşallah sporcularımızın ihtiyaçları olmaz hepsi sağlıklı olur. Ama ihtiyaç duyulduğunda biz yanlarındayız. Biz ortopedi ağırlıklı bir hastaneyiz. Spor hekimliği ile ilgili de güçlü taraflarımız var. İnşallah uzun yıllar çalışmalarımız devam eder. Biz üzerimize düşen her türlü desteği vermeye hazırız.'' diye konuştu.

Törene, Bursaspor Kulübü Amatör Branşlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Sezer Sezgin, Özel Medicabil Hastanesi İdari ve Mali İşler Koordinatörü Dr. Cemal Turhan da katıldı.

Kaynak: AA