Beşiktaşlılar Şampiyonluğu Kutladı

İzmit Beşiktaşlılar Derneği tarafından Kocaeli’de bir otelde düzenlenen şampiyonluk kutlamasına katılan Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Torunoğulları, "Lens ile görüştüğümüz doğrudur ama şu an ne aşamada olduğunu bilmiyorum" dedi.

İzmit Beşiktaşlılar Derneği, geçtiğimiz sezon kazanılan şampiyonluğu balo ile kutladı. Geceye Beşiktaş Kulübü yöneticilerinden Erdal Torunoğulları ve Berk Hacıgüzeller, sinema oyuncusu Gürkan Uygun, çok sayıda işadamı ve taraftar katıldı.

Lens ile ilgili girişimlerde bulunulduğu ifade eden Torunoğulları, "Ay sonuna kadar bir transfer süreci vardır. Biz bu süreci en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz. Transfer etmek için transfer yapmıyoruz. Mutlaka takımın kimyasına uyması gerekiyor. Geldiği zaman ’cuk’ diye oturması gerekiyor. Bunun için arkadaşlar gerekli çalışmaları yapıyorlar. Şenol Hoca ile bizim sözleşmemiz var. Nezaket gereği görüşmesi gerekiyordu. Başkanın bilgisi dahilinde görüştü. Şenol Hoca doğru olanı yapmıştır. Zaten Beşiktaş’ta milli takım gibidir. Şampiyonalar Ligi’nde Türkiye’yi temsil ediyoruz, o da bir milli görevdir" dedi.

Kaynak: İHA