Açık Su Yüzme Milli Takım Seçme Kampı Sona Erdi

Kandıra'nın Kerpe beldesinde düzenlenen yüzme milli takım seçme ve gelişim kampına katılan sporcular çalışmalarını tamamladı.

Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde düzenlenen Açık Su Gençler ve Yıldızlar Milli Takım Aday Kadro Seçme ve Gelişim Kampı sona erdi.

Kerpe'de 19 Ağustos'ta başlayan 70 sporcu ile 10 antrenörün katılımıyla gerçekleştirilen kamp, tamamlandı.

Kampın son gününde sporcularla bir araya gelen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, genç sporculara katılacakları uluslararası yarışmalarda başarı diledi.

Genç sporcuların rahat bir kamp dönemini geçirmesi için belediye olarak ellerinden geleni yaptıklarını vurgulayan Karaosmanoğlu, 'Türkiye Yüzme Federasyonu ile işbirliğimizi geliştiriyoruz. Karamürsel Altın Kemer ve Kerpe Halk plajlarında gerçekleştirdiğimiz şampiyonalarla yüzme sporuna destek olduk. Bu yarışlar aynı zamanda milli takım seçmeleri için de önemli bir zemin oluşturdu.' diye konuştu.

Kamp Sorumlusu Sabri Bozca da kampın istenilen seviyede geçtiğini belirterek, 'Buradan çıkacak başarılı sporcularımız ülkemizi uluslararası yarışmalarda temsil edecek. Kandıra sahillerimiz çocuklarımızın kamp yapması için çok uygundu. Çocuklarımız yoğun bir antrenman sürecinden geçti. Verimli geçen bu kamp geleceğe ışık tutacaktır.' değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA