TBMM Başkanvekili Aydın Açıklaması

'(Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı) Bu sene Türkiye'de şampiyon oldular. Hedefimiz Avrupa şampiyonluğunu getirmek'

TBMM Başkanvekili ve AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı'nın Türkiye şampiyonluğunu kutlayarak, 'Hedefimiz Avrupa şampiyonluğunu getirmek.' dedi.

Aydın, beraberinde AK Parti Adıyaman İl Başkanı Abdurrahman Dimez, AK Parti Adıyaman milletvekillerinden Adnan Boynukara, Salih Fırat ile AK Parti Adıyaman İl Başkanlığında, Türkiye İşitme Engelliler 1. Ligi'de elde ettiği şampiyonlukla adını Süper Lig'e yazdıran Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı'nın şampiyonluğunu kutladı.

Şampiyonluk madalyasını takım kaptanı Mustafa Şaşmaz'a takdim eden Aydın, futbolcuları tek tek tebrik ederek başarılar diledi.

Gazetecilere açıklama yapan Aydın, Adıyaman İşitme Engelliler Futbol Takımı'nın büyük bir başarıya imza attığını ifade etti.

Takıma, Süper Lig'de başarılar dileyen Aydın, şöyle konuştu:

'Kıt imkanlarla nasıl başarılı olduklarını hepimize gösterdi. Ben azim ve gayretlerinden dolayı kendilerini tebrik ediyorum. Bu sene Türkiye'de şampiyon oldular. Hedefimiz Avrupa şampiyonluğunu getirmek. Bu anlamda tabii ki beklentileri var. Biz de belediye ve teşkilatımızla hep birlikte takımın yanındayız. Bu güzel kadro ve ekibe biz de imkanlar dahilinde destek olmak isteriz. Arzu ederiz ki bizim de katkımız olsun. Arkadaşlarla gerekli irtibatı sağlayacağız. Bu başarıyı Avrupa'da da yakalamayı ve inşallah Avrupa kupasını Adıyaman'a getirmelerini arzu ediyoruz.'

Aydın ve futbolcular toplu fotoğraf çektirdi.

Kaynak: AA