Sean Marshall'dan Mesaj Var

Eskişehir Basket’in Amerikalı yıldızı Sean Marshall önemli açıklamalarda bulundu.

Takıma çok iyi transferlerin yapıldığını söyleyen Marshall yaşanacak forma rekabetinin başarıyı getireceğini söyledi.

Marshall yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz sezon çok iyi bir kadro kuruldu. Yorucu ve zevkli geçen bir dönemin ardından şampiyon olduk. Kariyerimde unutulmayacak bir sezon yaşadım. Eskişehir taraftarı bu şampiyonluğu hak etmişti. Evimizde oynadığımız maçlarda bize müthiş destek vermişlerdi. Şampiyonluğu bir kez daha onlara armağan ediyoruz" dedi.



"Tek isteğim sakatlığın olmaması"

Yeni sezonun daha zor geçeceğini aktaran Marshall, başarılı bir dönemin kendilerini beklediğini belirtti.

Başarı için kadronun geniş tutulmasının gerekliliğini vurgulayan Marshall, "Bu sezon işimizin daha zor olduğunu biliyoruz. Türkiye’de oyun çok sert oynanıyor. Bunun farkındayım. Ama iyi transferler yapıldı. Geçtiğimiz sezon aile ortamı yakalanmış olması şampiyonlukta büyük faktördü. Bu sezonda bu faktörün yerine getirildiği takdirde başarılı bir dönem geçireceğimize inanıyorum. Takımda yabancı oyuncu sayısı arttı. Ama bu ligde başarılı olmak istiyorsanız kadronuzu geniş tutmalısınız. Tabi bunun yanında iyi oyuncular transfer edilmesi gerekiyor. İyi transferlerin yapıldığını düşünüyorum. Kadromuzun genişliği de çok iyi. Uzun bir sezon bizi bekliyor. Tek isteğim sakatlığın olmaması" diye konuştu.



"Rekabet yaşanacak"

Forma rekabetinin yeni sezonda daha da kızışacağını sözlerine ekleyen Sean Marshall, açıklamalarını şu şekilde tamamladı;

"Rowland, Baron, Ayress gibi çok iyi oyuncular aramıza katıldı.

Gerçekten iyi bir forma rekabeti yaşanacak. Eskişehir Basket’in bu sezon yakalayacağı başarının en önemli unsuru bu olabilir. Çünkü forma rekabeti takıma büyük katkı sağlar. Ben de elimden gelenin fazlasını yine yapmaya devam edeceğim. Takımımın başarılı bir dönem geçirmesini çok istiyorum. İyi kamp dönemi geçirdik. Yeni koçumuz oldukça hırslı. Antalya’daki kampta bizi çok iyi çalıştırdı. Yoğun bir kamp dönemi geçirdik. İlk hazırlık maçımızı yaptık. Bu maçta yenildik ancak eksiklerimizi görme fırsatı açısından verimli bir maç olduğunu düşünüyorum. Ekim ayında başlayacak olan lige kadar hazır olacağız. Amacımız taraftarımızı arkamıza almak ve ilk 8’e kalmak."

Kaynak: İHA