Odunpazarı'nda 3X3 Streetball Turnuvası Tamamlandı

Odunpazarı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’nün düzenlediği 30 Ağustos Zafer Kupası Sokak Basketbolu Turnuvası’nda şampiyon belli oldu.

Gökmeydan Spor Kampüsü’ndeki basketbol sahalarında iki gün süren 30 Ağustos 3x3 Streetball Turnuvasına 32 takım katıldı.

Kısa süre içerisinde 50 takımın başvurduğu turnuvada ilk başvuran 32 takım turnuvaya alındı ve kıyasıya bir mücadele ortaya koydu. 8 grupta mücadele eden ve ilk 2’ye girerek gruplardan çıkan takımlar, sonrasında eleme maçlarını kazanarak kupaya uzanmak için uğraş verdi. Turnuvanın şampiyonu Atayurt takımı olurken, Paspas ikinci, Anadolu Hukuk üçüncü, Bambambam ise dördüncü oldu.

Turnuvanın hem açılışına hem de finaline katılan Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, kupa töreninde yaptığı konuşmada; “İkincisini gerçekleştirdiğimiz 30 Ağustos Sokak Basketbolu Turnuvasına katılan tüm takımları tebrik ediyorum. Odunpazarı Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olduk. Bundan sonra da olacağız. Buranın böyle canlı olması, insanların farklı farklı branşlarda spor yapmaları bizleri mutlu ediyor. Odunpazarı’na Gökmeydan Spor Kampüsü gibi daha fazla alan kazandırmak istiyoruz. Hemşehrilerimiz daha fazla spor yapsın istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Öte yandan turnuva sonundan Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, ilk 4’e giren takımlara kupa, madalya ve çeşitli hediyeler verdi.

Kaynak: İHA