Trabzonspor İzmir'den Eli Boş Döndü

Deplasmanda Göztepe’ye 3-2 mağlup olan Trabzonspor’un teknik direktörü Ersun Yanal, takımının gerçek gücünün bu olmadığını dile getirerek, “Bu sene aklımızın ve bedenimizin henüz burada olmadığını anlıyoruz. Bu takım çok daha iyi oynayan bir takım olacak” dedi.

Göztepe’ye 3-2 mağlup oldukları maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, oyunun son 15 dakikası dışında pozisyon zenginliği yakalayamadıklarını anlattı.

“Top bizde olmasına rağmen üretkenliğimiz kısıtlı kaldı” diyen Ersun Yanal, “Rakibin son 15 dakikada savunmada geriye çekiliş bizi oyunda tuttu. Risk aldık ama olmadı. Biz bu oyunun güzelleşmesi adına katkılarımızı sürdürmek için her türlü söylemi gerçekleştirmek istiyoruz. Hakemin maçın önüne geçecek hareketleri vardı. Sezon başında bu kadar çok tartışılmalarının nedeni sanırım kendi içlerinde bir problem var” şeklinde konuştu.

Takımının gerçek gücünün bu olmadığını dile getiren Yanal, “Hastalıklarımızın nedenlerini biliyoruz. Bu sene aklımızın ve bedenimizin henüz burada olmadığını anlıyoruz. Bu takımın gerçek gücü bu değil. Bu takım çok daha iyi oynayan bir takım olacak” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA