Tamer Avcı Açıklaması 'Çok Pozisyon Bulduk, Değerlendiremedik'

İstanbulspor Teknik Sorumlusu Tamer Avcı, 65. dakikadan sonra oyun sistemlerini değiştirdiklerini söyleyerek, “Daha Baskılı oynamaya çalıştık. Çok pozisyon bulduk ama değerlendiremedik” dedi.

TFF 1. Lig’in 3. haftasında İstanbulspor, Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda karşılaştığı Giresunspor’a 1-0 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından İstanbulspor Teknik Sorumlusu Tamer Avcı basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Avcı, iki takımın da mücadeleye kontrollü başladığını aktararak, “Biz topla daha çok oynadık. Rakip 2. bölgede savunma yaptı. Yüzde yüz bir gol pozisyonu bulduk ama faydalanamadık. İlk yarının son 5 dakikasında pozisyon verdik. Rakip bunlardan birini gole çevirdi ve ilk yarı bu şekilde bitti. İkinci yarı daha baskılı oynadık rakip de skoru korumaya oynadı. 65’ten sonra sistemi değiştirdik. Daha Baskılı oynamaya çalıştık. Çok pozisyon bulduk ama değerlendiremedik. Bir iki tane kontralar verdik. Rakip de bunu değerlendiremedi ve 1-0 bitti” şeklinde konuştu.



"Rakip takım hocaları oyuncularımızı engellediler"

Avcı, Giresunspor teknik heyeti hakkında eleştirilerde bulunarak, “Rakip takımın hocaları bizim oyuncumuzu taç atacakken engellediler. Bunlara hiç gerek yoktu. Biz topumuzu oynayalım sonuç o kadar da önemli değil. Önemli olan futboldur. Güzel şeyler yapmalıyız. Takımın mücadelesinden memnunum. İnşallah ileride daha iyi olacağız” diye konuştu.

Kaynak: İHA