Gaziantepspor - Manisaspor Maçının Ardından

Manisaspor’un Gaziantepspor’u deplasmanda 4-1 yendiği maçın ardından her iki Teknik Direktör açıklamalarda bulundu.

Gaziantepspor Teknik Direktörü Bünyamin Süral, ekonomik olumsuzlukları futbolculara yansıtmamak için ellerinden geleni yaptıklarını ancak bunu başaramadıklarını söyledi.



Süral, "Biliyorsunuz geçen hafta şehrin iki takımı karşılaştı. Çok mücadeleci bir maç oldu. Bu çocukların bu kadar mücadelesinin ardından şehrin, yönetimin desteğini alalım diye çok uğraştık ama maalesef hiç bir destek alamadık. Hafta içerisinde çok büyük ve ciddi sorunlar yaşadık. Biz bu çocukları ne kadar uzak tutmaya çalışsak da toparlanması zor bir konuma giriyorlar. Alpay’ın gitme durumu takımı çok etkiledi. Biz gerçekten buna çok üzüldük. Tabii burada çift başlı, iki türlü yöneticiler olması, bunun yanında personel çalışmama eylemi yaptı. Ciddi antrenman yapamadık. Burada futbolcuyu ne kadar motive etmeye çalışsak da bunlar profesyonel hayatına yeni başlayan çocuklar. Biz bunları ne kadar uzak tutmaya çalışsak da olmadı. Yemeklerde sorun oldu ve şehrin hiçbir desteğini alamadık. Biz istiyoruz ki bu Gaziantepspor’a ve bu çocuklara lütfen destek olalım. Bu takıma 6-7 futbolcu lazım. İnşallah transferler açılır” dedi.

Manisaspor’un Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar ise, “Öncelikle oyuncularımı tebrik ediyorum. İlk galibiyet. Zaman zaman zorlanabileceğimizi düşündük ama ilk dakikalarda bulacağımız golün skorunun, buralara geleceğini de tahmin ediyorduk. 4-0 olduktan sonda fazla da yüklenmedik. Oyuncu psikolojisi sanıyorum. Ama ben konsantrasyonun 90 dakika boyunca sürmesi gerektiğini düşünüyorum. Ama son dakikada yediğimiz gol beni çok üzdü” diye konuştu.

Kaynak: İHA