Pınarhisarspor Transfer Çalışmalarına Hızlı Başladı

Kırklareli Amatör Süper Lig’in iddialı takımlarından Pınarhisarspor Kulübü’nün Yönetim Kurulu, 2017-2018 yeni futbol sezonu öncesinde Antrenör Hasan Berber ile sözleşme imzaladıktan sonra hiç vakit kaybetmeden transfer çalışmalarına çok hızlı bir şekilde başladı.

Pınarhisarspor Genel Kaptanı ve Futbol Şube Sorumlusu Mesut Günözen, Antrenör Hasan Berber’in verdiği rapor doğrultusunda ilk transferleri gerçekleştirdiklerini belirterek, şunları söyledi.



“Pınarhisarspor Kulübü Yönetim Kurulu olarak, 2017-2018 yeni futbol sezonu öncesinde Antrenör Hasan Berber ile sözleşme imzaladıktan sonra hiç vakit kaybetmeden transfer çalışmalarına çok hızlı bir şekilde başladık. Hasan hocanın verdiği liste doğrultusunda, daha önce Pınarhisarspor da forma giyen ve geçen sezon Kofçaz Serhatspor’da, başarılı maçlar çıkaran orta sahanın yıldız oyuncularından Uğur Çetin’i ve Turgutbeyspor’un Stoper mevkinde oynayan başarılı oyuncu Birkant Dikkabak’ı renklerimize katarak hocamızın talimatı doğrultusunda ilk transferlerimizi gerçekleştirdik.”

Günözen, önümüzdeki günlerde Amatör Süper Lige damga vuracak transferler yapmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: İHA