Esenlik'in Özel Çekiliş Kampanyası Başladı

Esenlik Süper Marketlerin geleneksel hale getirdiği özel çekiliş kampanyası başladı.

Esenlik Genel Müdür Hulusi Boyraz, geleneksel hale getirilen hediye kampanyasının detaylarını anlattı. Boyraz, bu yıl kampanyada 3 adet lüks cipin ve çeşitli hediyelerin bulunduğunu söyledi.

Her yıl olduğu gibi bu yılda hediye kampanyasına start verdiklerini belirten Genel Müdür Boyraz, "Kampanyamız Malatya’mıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

25 Ağustos’ta başlayan kampanyanın 22 Kasım’da sona ereceğini de belirten Boyraz, “Marketlerimizde 44 TL’ye alışveriş yapan herkes bu kampanyamıza katılmış olacak. Bu yıl ki kampanyamızda bir format değişikliği yaptık ve 90 gün süre ile tek çekiliş düzenleyeceğiz. İnşallah çekili sonunda 3 tane cipimizi şanslı müşterilerimize vereceğiz. Bunun dışında kampanyamız da 441 tane daha hediyemiz var” şeklinde konuştu.

Bu yıl ki kampanyada hediyelerin içerik kapsamını fazla tuttuklarını kaydeden Boyraz, "Amacımız daha fazla insana ulaşmak. Her mahalleye, her sokağa, her siteye ulaşabilmek amacımdayız. Elbistan ve Gölbaşı şubelerimizde dahil olmak üzere bütün marketlerimizde 44 TL’ye alışveriş yapan herkes kampanyaya katılabilir” dedi.

26 Aralık 2017 tarihinde Atatürk Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilecek olan çekiliş ile kampanyanın sona ereceğini de hatırlatan Boyraz, “Vatandaşlarımız bu tür kampanyalar da bence duyarlı olmalı, bana çıkmaz diyen birçok kişiye hediyeler çıkmıştır” diye konuştu.

Boyraz, kampanyalara katılmak isteyen müşterilerinin marketlerde kasiyerlerin arkasında yer alan tabletler yardımı ile başvuruda bulunabileceğini de sözlerine ekledi

Kaynak: İHA