Tekerlekli Sandalye Basketbolu

Erkek Milli Takımı Başantrenörü Aksu:'Japonya'da katılacağımız turnuvadan kupayla dönmek istiyoruz'.

Tekerlekli Sandalye Basketbol Erkek Milli Takımı Başantrenörü Can Aksu, Japonya'da katılacakları Mitsubishi Electric Dünya Challenge Kupası'nı kazanmak istediklerini söyledi.

Aksu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İstanbul'daki 10 günlük kampı başarıyla tamamladıklarını ve Japonya'nın başkenti Tokyo'da 31 Ağustos-2 Eylül tarihlerinde düzenlenecek turnuvaya katılmak üzere geç saatlerde bu ülkeye hareket edeceklerini ifade etti.

Kampta oyuncularının iyi motive olduğundan bahseden Aksu, 'Turnuvada, Avrupa şampiyonu unvanıyla biz, Avrupa Şampiyonası finalisti Büyük Britanya, Okyanusya şampiyonu Avustralya ve ev sahibi Japonya mücadele edecek. 10 günlük bir kamp dönemi geçirdik. A Milli Takım'dan 2 ve Genç Milli Takım'dan 4 ismin yanı sıra daha önce A Milli Takım kamplarına çağırdığımız fakat kadroya giremeyen oyunculardan oluşan bir kadroyla turnuvaya katılacağız. Japonya'da katılacağımız turnuvadan kupayla dönmek istiyoruz. Bunu başaracak güçteyiz. Bu turnuva, sanki bir dünya şampiyonası gibi olacak.' şeklinde konuştu.

Kaynak: AA