Taraftarlar Denizlispor Maçı Öncesi Takıma Eşlik Edecek

Zor günlerden geçen Eskişehirspor’a destek olmak için çabasını devam ettiren taraftarlar, Denizlispor maçı öncesi konvoy düzenleyecek.

Auto Show 26 Otomobil Sporları Derneği ile Eskişehirspor Taraftarlar Birliği’nin organize edeceği konvoy ile, takıma moral olunarak Denizlispor karşılaşmasından 3 puan alınması hedefleniyor. Cumartesi günü 20.00’de başlayacak mücadele öncesi taraftarlar otomobilleri ile 17.00’da Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde toplanacak. 18.30’da takım otobüsü ile hareket edecek olan konvoyun durağı Yeni Eskişehir Stadyumu olacak.

Konvoyla ilgili bilgi veren Auto Show 26 Otomobil Sporları Derneği Başkanı Hasan Akbaş, başka bir Eskişehirspor’un olmadığını söyledi.

Zor günlerde takıma moral ve motivasyonu taraftarların vereceğini kaydeden Başkan Akbaş, "Eskişehirsporumuzun zor günler yaşadığı bugünler birlik ve beraberlik olma günüdür.Cumartesi günü kontaklarımızı Eskişehirsporumuz için açıyoruz. Atkını, formanı, meşaleni al tesislere gel. Taraftarımızın ve takımımızın cezalı olduğu maç öncesinde Eskişehirspor Taraftarlar birliği ve AutoShow26 Otomobil Sporları Olarak büyük bir konvoyla futbolcularımızı tesislerden alarak stadyumuna götürüyoruz. Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’ndeki büyük otopark Auto Show 26 Otomobil Sporları Derneği üyelerine ayrılacaktır. Eskişehir Emniyet Müdürlüğü ve tüm resmi kurumlardan gerekli izinler alınmıştır. Gün birlik ve beraberlik olma günüdür, başka Eskişehirspor yok, bu diriliş son diriliştir" dedi.

Kaynak: İHA